Lucrări ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, mâine, la Constanța

138
Lucrări ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, mâine, la Constanța - curent-1456768451.jpg

Articole de la același autor

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC Enel Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 17, sunt afectați consumatorii de pe strada Unirii, porțiunea cuprinsă între strada Ciprian Porumbescu și strada Viceamiral Murgescu, inclusiv Școala nr. 3 și Creșa nr. 2 - întrerupere totală. De asemenea, în același interval, sunt anunțate întreruperi pe strada Ciprian Porumbescu - întrerupere totală, precum și pe străzile Cpt. Petre Romulus și Griviței - întrerupere totală.

În restul județului, între orele 7 și 18, se oprește curentul în localitățile Chirnogeni și Movila Verde - întrerupere totală, și strada Onești, pe bulevardul Mamaia, între numerele 216 și 222. De asemenea, în același interval, sunt anunțate întreruperi pe strada Unirii, la intersecție cu strada Căiuți, la intersecție cu strada Dragoslavelor, precum și pe străzile Onești și Dragoslavelor și Decebal - întrerupere totală.

În restul județului, între orele 7 și 18, se oprește curentul în localitățile Chirnogeni și Movila Verde - întrerupere totală, între orele 8 și 18, precum și în localitatea Valu lui Traian, cu cartierul Valea Seacă - întrerupere totală, în localitatea Murfatlar, cu străzile Vasile Milea, Nichita Stănescu, Amurgului și DN 22C - întrerupere parțială și, între orele 8 și 20, în localitatea Topalu, între orele 8.30 și 17.30, în localitatea Corbu, și, între orele 10 și 14, în localitatea Pantelimonu de Sus, cu străzile Principală, Morii, Lalelelor, Daliilor, Crăițelor, Ulmetum - întrerupere parțială.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0767 secunde