Lucrări la rețeaua de curent electric, în zona Tomis Nord

346
Începând de sâmbătă, 12 februarie, și până joi, 17 februarie, în zona Tomis Nord a municipiului Constanța, Enel Distribuție Dobrogea va înlocui transformatorul 1 / 110/10 - 40 MVA ce asigură funcționarea stației de transformare Tomis Nord, cu unul nou. În cazul în care apar avarii în zonă, în intervalul respectiv, timpul de remediere a defecțiunii este mai mare decât de obicei, ajungând de la o jumătate de oră până la o oră, deoarece nu există posibilitatea preluării consu-matorilor pe alte surse de alimentare.
"Recomandăm locuitorilor zonei de nord a municipiului Constanța să acorde o atenție deosebită eficientizării consumului de energie electrică pentru a preîntâmpina producerea unor eventuale avarii cauzate de supraconsum. Echipele Enel Distribuție Dobrogea, împreună cu echipe ale contractorilor, vor efectua aceste lucrări în stație 24 de ore din 24, tocmai pentru finalizarea lucrărilor în minimum de timp", precizează Biroul de presă al Enel.
Principalele zone care ar putea fi afectate de eventuale avarii ale rețelei electrice sunt cartierul Tomis Nord, zonele străzilor Cișmea, Adamclisi, Cireșica, Suceava, Tulcei, Badea Cârțan și Hașdeu, cartierul Tomis III, cartierul Tomis 5 și cartierul Palazu Mare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 14 Februarie 2011
Stire din Social : Instantaneul zilei
Pagina a fost generata in 1.5537 secunde