Județul Constanța, pe ultimul loc la numărul de locuri de muncă libere

704
Județul Constanța a ajuns pe ultimul loc la nivel național în privința numărului locurilor de muncă disponibile. Pentru săptămâna 11-17 februarie, agenții economici din județ au propus numai 27 de job-uri. Este vorba de posturi de specialist în domeniul securității și sănătății în muncă, asistent medical generalist, agent comercial, factor poștal, lucrător comercial, betonist, topitor, turnător metale și aliaje neferoase, sudor electric, mașinist la instalații de preparat și turnat beton și mixturi asfaltice, măturător stradă, muncitor necalificat la asamblarea și montarea pieselor.
Cele mai multe locuri de muncă pentru șomeri sunt în municipiul București - 736, Iași - 644, Timiș - 470 și Vaslui - 401. La nivel național sunt înregistrate 7. 695 locuri de muncă, în săptămâna 11-17 februarie 2011. Pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 557 locuri de muncă: ingineri și subingineri, consilieri vânzări asigurări, inspectori coordonatori asigurări, programatori, manageri de proiect, medici stomatologi, asistenți sociali nivel superior. Iar pentru studii medii, profesionale și lucrători necalificați sunt disponibile 7.138 locuri de muncă.
Persoanele care sunt interesate de un post se pot adresa Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța, str. Lacului nr. 14, tel. 0241/481.537, inspector de specialitate Bogdan Petică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 14 Februarie 2011
Stire din Social : Instantaneul zilei
Pagina a fost generata in 1.6764 secunde