Lucrări RAJA. Află aici când se reia furnizarea de apă rece în zonele afectate de oprire

757
Lucrări RAJA. Află aici când se reia furnizarea de apă rece în zonele afectate de oprire - avarielucrariraja6-1402470572.jpg

Articole de la același autor

Pentru executarea lucrărilor de racordare a magistralei de alimentare cu apă nou montată la sistemul centralizat de distribuție, lucrări executate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, S.C. RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, încă de azi noapte, de la ora 00,00. 
Sunt afectați de lipsa apei potabile consumatorii din partea de vest a localității Lumina, cu străzile Tulcei, 22 Decembrie, Câmpului, Brotăcei, Sirenei, Sabinelor, Pelican, Lebedei, Crizantemei, Crinului, Brândușelor, George Enescu, Morii; partea de est a localității Năvodari, cu străzile Liniștei, Eternității, Apusului, Macului, Lanului, Recoltei și Prelungirea Recoltei; localitatea Corbu și unitățile militare din zonă; Cartierul Tineretului din localitatea Ovidiu; agenții economici din zona Variantei Ovidiu și b-dul Aurel Vlaicu din Constanța, cu zona de supermarketuri. Furnizarea apei va fi reluată în această noapte, la ora 24,00.
De asemenea, abonații din zonele Peninsulă și Industrială Năvodari, cei din partea de est a localității Lumina, restul orașului Năvodari și zona Industrială Midia au avea apă rece, însă la presiuni scăzute.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6126 secunde