Concurs Luni încep înscrierile pentru concursul de rezidențiat pe post

836

Articole de la același autor

Concursul de rezidențiat pe post va avea loc pe 22 iunie. La Constanța, înscrierile se fac începând de luni și până pe 27 mai la Autoritatea de Sănătate Publică (ASPJ), între orele 12.00 și 15.00.
Medicii care optează să dea examen de rezidențiat pe post urmează să ocupe, după terminarea rezidențiatului, postul respectiv. Spre exemplu, pentru anestezie-terapie intensivă, rezidențiatul presupune cinci ani de pregătire. După terminarea rezidențiatului, medicul care a optat pentru acest post este obligat să lucreze în unitatea respectivă cinci ani.
Potrivit reprezentanților ASPJ, dosarul de înscriere pentru rezidențiatul pe post trebuie să conțină o cerere tip, care se ridică de la sediul ASPJ Constanța, o copie după buletinul de identitate, o copie legalizată a diplomei de licență de medic sau farmacist. La documentele menționate se adaugă un certificat medical privind starea de sănătate, eliberat de Policlinica 1 a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, în care se va preciza că este apt sau inapt din punct de vedere medical (fizic și neuropsihic) pentru exercitarea activității în domeniul pentru care candidează, copie legalizată a actelor doveditoare pentru cei care și-au schimbat numele, chitanța de plată a taxei de 275 lei în contul RO72TREZ7025025XXX000266, deschis la Trezoreria sectorului 2 a municipiului București, cod cont 5025, achitată prin mandat poștal pe adresa Centrului Național de Perfecționare în Domeniul Sanitar, cod fiscal 16142125, str. Bodești nr.1, sector 2, București, cod poștal: 022434.
Medicii rezidenți și medicii specialiști vor depune adeverința eliberată de unitatea în care sunt încadrați, din care să reiasă specialitatea în care sunt confirmați și tipul contractului de muncă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.718 secunde