Magazinele Enel din Constanţa au program modificat în perioada sărbătorilor de Crăciun

450
Magazinele Enel din Constanţa au program modificat în perioada sărbătorilor de Crăciun - magazineleenel-1608755428.jpg

Articole de la același autor

Magazinele Enel din Constanța vor avea program scurt joi, în ajunul Crăciunului. Acestea vor fi deschise între orele 8.00 şi 14.00, iar, vineri, 25 decembrie, vor fi închise, fiind zi liberă legală. În celelalte zile, magazinele Enel vor funcţiona după programul obişnuit, de luni până vineri, programul de funcţionare este între 8.00 şi 16.00.



Începând cu mijlocul lunii decembrie, Enel Energie a implementat un proiect pilot cu ajutorul căruia clienții pot avea acces în magazine inclusiv în baza unei programări telefonice, apelând 021/9977, cu tarif normal, și apăsând tasta 5. Scopul acestuia este de a crește gradul de confort al clienților și, în același timp, de a le pune la dispoziție servicii de furnizare a energiei în condiții de siguranță deplină, pe fondul escaladării ratei de infectare cu Sars-CoV-2 și începerii sezonului rece.
În rest, cea mai mare parte a operațiunilor pot fi realizate telefonic sau prin canale digitale și nu necesită deplasarea în magazinele Enel. De aceea, recomandăm clienților să folosească în continuare opțiunile digitale de comunicare, de primire și de plată a facturii, precum și contractarea online.



Pentru a trimite indexul pentru electricitatea consumată, pe lângă secțiunea Index din cadrul aplicației MyEnel, clienții pot apela, în timpul perioadei de telecitire specificată pe factură, numărul de telefon gratuit 0800/07.08.09 sau numărul cu tarif normal 021/9977.


În ce priveşte plata facturilor, dacă doriţi să o faceţi în numerar, este recomandată utilizarea automatelor de plată de tip self-pay, amplasate în rețelele de magazine Profi, Auchan, Mega Image, Carrefour, Kaufland, precum și în magazinele alimentare. Alte variante pentru achitarea facturii mai sunt: ATM–uri (bancomate), debit direct, internet sau transfer bancar.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.265 secunde