Magazinele Enel din județ, închise astăzi

241
Magazinele Enel din județ, închise astăzi - magazineleenel-1590940723.jpg

Articole de la același autor

Magazinele Enel din județul Constanța vor fi închise, astăzi, ziua de 1 iunie fiind declarată zi liberă legală. De mâine, ele își vor relua programul obișnuit de funcționare, de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00, excepție făcând cele două magazine din municipiul Constanța care au program cu publicul între orele 9.00 și 17.00.

"Totuși, cele mai multe operațiuni pot fi realizate telefonic sau prin canale digitale și nu necesită deplasarea în magazinele Enel. De aceea, recomandăm clienților să folosească în continuare opțiunile digitale de comunicare, de primire și de plată a facturii, precum și contractarea online. Astfel, clienții au la dispoziție două variante simple pentru a primi factura electronică, imediat ce a fost emisă pe e-mail sau prin sms. Pentru a trimite indexul pentru electricitatea consumată, pe lângă secțiunea Index din cadrul aplicației MyEnel, clienții pot apela, în timpul perioadei de citire specificată pe factură, numărul de telefon gratuit 0800.07.08.09 sau numărul cu tarf normal 021/9977. Pentru a intra în contact cu un consultant Enel, clienții pot utiliza numerele de telefon 021/9977, cu tarif normal, apelabil din România, și 0040372/436.436, număr apelabil din străinătate. La aceste numere pot fi aflate informații despre facturi și sold, despre contract, pot fi activate servicii precum factura electronică și altele", au transmis reprezentanții Enel.

În cazul în care doriți în continuare să efectuați plata în numerar, este recomandată utilizarea automatelor de plată de tip self-pay, amplasate în rețelele de magazine Profi, Auchan, Mega Image, Carrefour, Kaufland, precum și în magazinele alimentare. Alte variante pentru achitarea facturii mai sunt la bancomate, prin debit direct, prin internet sau prin transfer bancar. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5493 secunde