Ce program are Spitalul Județean, pe 1 iunie și de Rusalii

207
Ce program are Spitalul Județean, pe 1 iunie și de Rusalii - ambulatoriuinchis-1590938039.jpg
Constănțenii care au nevoie, în cursul zilei de astăzi, dar și de Rusalii, de asistență medicală trebuie să știe că Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) și Unitatea de Primire a Urgențelor vor avea program normal de lucru.

"Totuși, având în vedere că ne aflăm în plină pandemie de coronavirus, iar starea de alertă impune reguli speciale, vă reamintim că, pentru binele pacienților, dar și al personalului medical, activitatea se va desfășura în condiții speciale, de maximă siguranță.

Astfel, preluarea pacienților în UPU se face conform reglementărilor în vigoare, efectuându-se triajul epidemiologic pentru toți cei care se prezintă la Unitatea de Primire a Urgențelor, indiferent de mijloacele cu care sunt aduși (SAJ, SMURD sau mijloace proprii).

În plus, cadrele medicale sunt pregătite pentru preluarea unui flux crescut de pacienți, în condiții de maximă siguranță, fiind echipate corespunzător, conform reglementărilor în vigoare", au transmis reprezentanții Spitalului Județean.

Singurele modificări sunt valabile pentru cabinetele din cadrul Ambulatoriului de Specialitate. Conform prevederilor legale, Policlinica nr. 2 va fi închisă, atât pe 1 iunie, cât și pe 8 iunie, în ziua de Rusalii.

Cei care vor să-și viziteze rudele internate în spital sunt informați că programul de vizită este suspendat în continuare. Pentru a veni, însă, în sprijinul celor internați, personalul spitalului preia zilnic pachetele cu strictul necesar (obiecte de igienă personală, pijamale etc.), în intervalele orare 11.00-12.00 și 16.00-17.00.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8107 secunde