Magazinele Enel, închise de Sfântul Andrei şi 1 Decembrie

291
Magazinele Enel, închise de Sfântul Andrei şi 1 Decembrie - magazineleenel-1638117931.jpg

Articole de la același autor

Magazinele Enel din judeţul Constanța vor fi închise marți și miercuri, 30 noiembrie și 1 decembrie, zile libere legale, iar serviciul de call center va fi disponibil numai pentru transmiterea indexului. În celelalte zile, magazinele Enel vor funcţiona după programul obişnuit, de luni până vineri, între orele 800 şi 16.00.

„Cea mai mare parte a operațiunilor pot fi realizate prin canale digitale și nu necesită deplasarea în magazinele Enel. De aceea, recomandăm clienților să folosească în continuare opțiunile digitale de comunicare, de primire și de plată a facturii, precum și contractarea online”, transmit reprezentanţii Enel.

Astfel, pentru a trimite indexul pentru electricitatea consumată, pe lângă secțiunea Index din cadrul aplicației MyEnel, puteţi pot apela, în timpul perioadei de telecitire specificată pe factură numărul de telefon gratuit 0800/07.08.09 sau numărul cu tarif normal 021/9977. În cazul în care doriţi să achitaţi factura de curent electric în numerar, este recomandată utilizarea automatelor de plată de tip self-pay, amplasate în rețelele de magazine Profi, Auchan, Mega Image, Carrefour, Kaufland, precum și în magazinele alimentare. Alte variante pentru plată mai sunt cele la ATM–uri (bancomate), debit direct, internet sau transfer bancar. Detalii despre partenerii bancari și comerciali ai Enel se regăsesc pe factura de energie electrică.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5343 secunde