Magazinele Enel, închise luni, 21 iunie

255
Magazinele Enel, închise luni, 21 iunie - magazineleenel-1624038487.jpg
Magazinele Enel din Constanța vor fi închise luni, 21 iunie, zi liberă legală, iar serviciul de call center va fi disponibil numai pentru transmiterea indexului. În celelalte zile, magazinele Enel vor funcţiona după programul obişnuit, de luni până vineri, între orele 8.00 şi 16.00.

Accesul în magazine poate fi făcut inclusiv pe baza unei programări telefonice, apelând 021/9977 și apăsând tasta 5 (apel cu tarif normal având programul de funcționare de mai jos). Scopul acestui serviciu este de a crește gradul de confort al clienților și, în același timp, de a le pune la dispoziție servicii de furnizare a energiei în condiții de siguranță, în contextul pandemiei COVID-19.

Cea mai mare parte a operațiunilor pot fi realizate prin canale digitale (site-ul www.enel.ro și/sau contul MyEnel) sau telefonic și nu necesită deplasarea în magazinele Enel. Reprezentanţii Enel recomandă clienților să folosească în continuare opțiunile digitale de comunicare, de primire și de plată a facturii, precum și contractarea online. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5571 secunde