Mai multe localităţi din judeţ, fără curent electric

137
Mai multe localităţi din judeţ, fără curent electric - curent-1622745843.jpg
E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare.

Săptămâna aceasta, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții. Vineri, 4 iunie, între orele 8.00 şi 14.00, sunt afectaţi consumatorii din localitatea Eforie Sud, de pe străzile Daliei, Liliacului, Margaretelor, Narciselor, Orhideelor, Rozelor, Garofiţei, Ana Ipătescu, Magnoliei, Anemonei, George Coşbuc, Alexandru Lăpuşneanu, Mărăşeşti, Plantelor, aleea Numărului, Orhideei, Violetei, Freziei şi Ghiocelului.

Între orele 9.00 şi 17.00, sunt anunţate întreruperi în municipiul Constanţa, pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 305 d şi nr. 307, precum şi în oraşul Năvodari, pe străzile D11, D12, Prelungirea D17 şi pe promenadă. De asemenea, între orele 8.30 şi 16.30, se va opri curentul în localitatea Esechioi. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.044 secunde