Mai multe localităţi din judeţ, fără curent electric

177
Mai multe localităţi din judeţ, fără curent electric - seoprestecurentul22-1633370274.jpg
E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare.

Săptămâna aceasta, sunt realizate unele lucrări pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții. Luni, 5 octombrie, între orele 8.30 şi 16.30, sunt afectaţi consumatorii din localitatea Agigea, de pe străzile Dumitru Paciurea, Bujorului, Paltinului, Teilor, Castanilor, Gorunului, Şoseaua Constanţei, Trandafirului, Ion Voicu, Primăria Agigea, Traian Vuia, Octavian Goga, Lucian Blaga, Victor Vîlcovici, Nalbei, Frunzei, Aurel Vlaicu şi Nicolae Iorga.

De asemenea, între orele 9.00 şi 17.00, sunt anunţate întreruperi în localitatea Băneasa, pe DN3, pe tronsonul delimitat de strada Stadionului, până la ieşire din localitatea Ostrov, pe străzile Nucilor, Stadionului, Cişemelelor, Teilor, Salcâmului, Duzilor, Plopilor, Stejarului şi Fagului. În acelaşi interval, se va opri curentul în localitatea Fântânele şi în localitatea Băneasa, pe strada Teilor, precum şi în localitatea Mihail Kogălniceanu, la Grup Social Ceres. 



Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6672 secunde