Mai multe localităţi din judeţ, fără curent electric

126
Mai multe localităţi din judeţ, fără curent electric - curent-1647973408.jpg
E-Distribuție Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare, însă pentru efectuarea lor este necesară întreruperea temporară a curentului electric, în zonele respective.

Săptămâna aceasta, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții. Miercuri, 23 martie, între orele 9.00 şi 17.00, sunt afectaţi consumatorii din oraşul Năvodari, din zona Promenadei. Joi, 24 martie, în acelaşi interval, sunt anunţate două întreruperi de aproximativ 10 minute, în localitatea Valu lui Traian, inclusiv la Pompele RAJA, dar şi întreruperi mai de lungă durată pe străzile Soarelui, Eliberării, Islazului, Socului, Zambaccian, Liliacului, Măceşului, Cocorilor, Berzelor, Pescăruşilor, Egretei, Anasonului, Valea lui Pavel, Bujorilor, Pinului şi Bravilor.

De asemenea, între orele 9.00 şi 17.00, se va opri curentul şi în municipiul Constanţa, pe DN 3C Varianta Constanţa – Ovidiu, agenţii economici din zonă, şi în localitatea Mihail Kogălniceanu, pe străzile Tudor Vladimirescu, Carpaţi, Speranţei, Primăverii, Călugăreni, Libertăţii, Mircea cel Bătrân, Iorgu G. Ion, Ogorului, Unirii, Vasile Lupu, Nicolae Bălcescu, Transilvaniei, Dorobanţi, Daciei, Victoriei, Griviţei şi Călugăreni. Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2719 secunde