Mai multe localități din județul Constanța rămân fără apă

1716
Mai multe localități din județul Constanța rămân fără apă - faraapa-1699274768.jpg

Articole de la același autor

La nivelul sistemului de distribuție de apă potabilă din județul Constanța vor fi efectuate lucrări de racordare a noilor conducte la rețeaua existentă în localitățile Lazu, Agigea, Cumpăna și Eforie Nord. Pentru buna desfășurare a lucrărilor, RAJA Constanța va întrerupe furnizarea apei potabile de luni – 6 noiembrie, ora 22.00, până marți, 7 noiembrie, ora 22.00. Prin urmare, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Lazu, Agigea, Cumpăna și Eforie Nord.

Investiția face parte din CL8 –„Reabilitare conductă magistrală în Eforie Nord, reabilitarea și extinderea rețelelor de distribuție și de canalizare precum și a conductelor de refulare, stație nouă de pompare apă uzată și conducta de refulare aferentă, din localitățile Eforie Nord, Agigea și Techirghiol, județul Constanța”, proiect în valoare de aproximativ 32 milioane lei. De asemenea, lucrările fac parte și din CL41 –„Surse de apă, rezervoare, stație de pompare, stație de clorare, rețele de incintă din comuna Costinești, reabilitare Gospodărie de Apă Eforie Nord, stație de clorare și instalare grup de pompare pentru localitatea Agigea. Reabilitare conducte de aducțiune GA Constanța-Sud-Lazu-Agigea-GA Eforie Nord. Reabilitare conducte de aducțiune GA Eforie Nord-Agigea”, în valoare de aproximativ 77 milioane lei. Cele două proiecte sunt derulate prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții. Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor”, transmit reprezentanții societății RAJA Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0704 secunde