Mai multe străzi din Constanţa, fără apă rece la robinete!

621
1
Mai multe străzi din Constanţa, fără apă rece la robinete! - images15-1666851727.jpeg

Articole de la același autor

În vederea executării lucrărilor de înlocuire a unui tronson pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de la intersecția străzilor C-tin Dobrogeanu Gherea cu Ion Lahovari din municipiul Constanța, echipele RAJA sistează furnizarea apei potabile, astăzi - 27 octombrie 2022, în intervalul orar 09.00 – 17.00.


Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: C-tin Dobrogeanu Gherea - Ion Lahovari - Poporului - Mihai Viteazu - Flămânda - C-tin Dobrogeanu Gherea, precum și cei arondați punctului termic 126.






Comentează știrea

bibi suparatu si murdaru
27 octombrie 2022
lipsa apa calda

vad o tacere de tip mafiot legata de lipsa apei calde de aproape 3 luni in toata presa locala tot de aproape 3 luni - ca de la termoficare si primarie este clar ca nu trebuie sa mai avem nici o pretentie de mult timp - ar trebuie sa fie si asta un subiect de cea mai mare importanta, dar nu este si nu stiu de ce - de ce nimeni nu spune nimic de lipsa apei calde ? ce se intampla de fapt si cine este vinovat de lipsa apei calde in tot orasul si mai ales cand va veni apa calda ??? - asta trebuie sa subiectul principal in toata presa locala zi de zi cat timp lipseste apa calda !!! ...si nu stiri locale lipsite de orice importanta pentru cetateanul turmentat al orasului

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4855 secunde