Mai multe străzi, fără curent electric

138
Mai multe străzi, fără curent electric - curent-1617126294.jpg
E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Mai multe întreruperi sunt realizate zilele acestea, pentru efectuarea de lucrări de întreţinere a reţelei. În municipiul Constanţa, între orele 8.30 şi 16.30, sunt afectaţi consumatorii de pe străzile Midia, Codrilor, Brebenei, Gardeniei, Cerna, Deltei, Intrarea Doamnei, Rovine, Vintilă Brătianu şi Prelungirea Sentinelei. De asemenea, între orele 9.00 şi 17.00, vor fi întreruperi de câte 30 de minute, pe străzile Primăverii, Farului, Limanului, Alba Iulia, Elena Cuza, Valului, Mitropolit Dosoftei, Enăchiţă Văcărescu, respectiv Sergent Nicolae Grindeanu, blocurile A2, E6 şi L3.

În restul judeţului, între orele 8.30 şi 16.30, sunt anunţate întreruperi în localitatea Esechioi, între orele 9.00 şi 15.30, în localitatea Peştera, pe străzile Porumbelului şi Pietreni, şi în oraşul Ovidiu, pe străzile A, B, C, D, E, 4, 5, 6 şi 7.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9757 secunde