Mai multe zone din Constanţa, fără curent electric

479
Mai multe zone din Constanţa, fără curent electric - curent-1603637562.jpg

Articole de la același autor

E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Astăzi, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea reţelei de a funcţiona şi a alimenta clienţii în bune condiţii. Astfel, în municipiul Constanţa, între orele 8.00 şi 16.00, sunt afectaţi consumatorii de pe străzile Lucernei, Pelinului şi Cimbrului, între orele 8.00 şi 17.00, cei de pe aleea Universităţii şi Complexul de Înmagazinare şi Pompare Constanţa Nord RAJA SA, între orele 9.00 şi 14.00, cei de pe străzile Unirii, Ioan Borcea, Viceamiral Ioan Murgescu.

În restul judeţului, între orele 8.30 şi 11.00, sunt anunţate întreruperi în municipiul Mangalia, pe străzile Şerban Cantacuzino, Alexandru Ilias, iar, între orele 11.00 şi 14.00, în zona Puţuri Apă Unitatea Militară 02146, staţia Transgaz Mangalia, ferma „Agricola” şi ferma „Zoman Magic”.

De asemenea, între orele 8.00 şi 16.00, se lucrează în localitatea Făurei, iar, între orele 9.00 şi 17.00, în localitatea Lumina, pe străzile Morii şi Murelor, în localitatea Dorobanţu, pe străzile Canalului şi Rozelor, în localitatea Ovidiu, pe străzile Mugurel, Delfinului, Nucilor, Poporului, Zefirului, Naţională şi Portului, precum şi în localitatea Lazu, pe străzile Grigore Moisil, Grigore Ţiţeica, Gheorghe Marinescu, Slt. Sorin Dumitraş, Traian Lalescu, Constantin Neniţescu şi Horia Hulubei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1853 secunde