Mai multe zone din Constanţa, fără curent electric

90
Mai multe zone din Constanţa, fără curent electric - curent-1605553768.jpg
E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Totuşi, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții în bune condiții. În municipiul Constanţa, între orele 8.30 – 16.30, sunt afectaţi consumatorii de pe strada Constantin Bobescu, Sabin Drăgoi, iar, între orele 9.00 şi 11.00, cei de pe strada General Leonard Mociulschi.

Între orele 8.00 şi 16.00, sunt anunţate întreruperi în municipiul Mangalia, la Pompe Apă – UM 02146, Staţia Transgaz, Ferma Agro şi Ferma Zoman Magic, iar, între orele 9.00 şi 17.00, în localitatea Ovidiu, pe străzile A, B, C, D, E, şi în localitatea Lumina, pe străzile Lebedelor, Sirenei, Sabinelor şi Mare.

De asemenea, în acelaşi interval, se lucrează în localitatea Dorobanţu, pe străzile Plopilor, General Dumitrescu, Canalului, Cuza Vodă şi Fragilor, iar, între orele 8.00 şi 16.00, în localitatea Rasova. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5475 secunde