Mai multe zone din Constanţa, fără curent electric

142
Mai multe zone din Constanţa, fără curent electric - curent-1637696510.jpg

Articole de la același autor

E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare.

Săptămâna aceasta, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții. Miercuri, 24 noiembrie, în municipiul Constanţa, între orele 8.00 şi 16.00, sunt afectaţi consumatorii din cartierul Boreal, de pe străzile Sofia, Praga, Veneţia, Varşovia, Roma şi Paris, iar, între orele 8.30 şi 16.30, cei de pe bulevardul Aurel Vlaicu, numerele cuprinse între 4 şi 64, precum şi cei de pe străzile Democraţiei, Rodica, Poienii, aleea Frumoasei, Licurici şi Soldat Constantin Mugureanu.

De asemenea, între orele 9.00 şi 16.00, sunt anunţate întreruperi în localităţile Darabani, Coroana, Vâlcelele şi Cotu Văii, iar, între orele 9.00 şi 17.00, în localitatea Băneasa, pe străzile Trandafirilor, pe tronsonul delimitat de strada Nucilor până la sediul Poliţiei de Frontieră, Şoseaua Băneasa – Oltina, strada Luminii, strada Măceşului, respectiv strada Belşugului. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3797 secunde