Mai multe zone din Constanța rămân fără apă, astăzi și mâine

427
Mai multe zone din Constanța rămân fără apă, astăzi și mâine - maimultezonedinconstanta-1393357701.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în cartierul Tomis I și cei din zona străzii Traian sunt lipsiți de apă rece, astăzi și mâine, timp de câteva ore. 
Pentru executarea unor lucrări de racordare rețele noi la sistemul centralizat de distribuție apă potabilă din municipiul Constanța, lucrări executate în cadrul Pro-gramului Operațional Sectorial de Mediu, SC RAJA SA întrerupe furnizarea apei potabile, astăzi, de la ora 8,00 și până la ora 16,00. 
Sunt afectați consumatorii din zona Complexului Flămânda, cartierul Tomis I și cei de pe strada Nicolae Iorga pe tronsonul delimitat de intersecțiile cu Aleea Panselei și Mircea cel Bătrân, precum și abonații alimentați prin punctul termic nr.112. 
Tot pentru executarea unor lucrări din cadrul POS Mediu, de reabilitare rețele distribuție, se va opri furnizarea apei potabile și mâine, între orele 8,00 și 20,00. În acest interval, vor fi afectați consumatorii de pe strada Traian, între Terasa Colonadelor și Restaurant Albatros și zona de blocuri de pe Al. Lupeni cu punctul termic nr. 63. 
"Ne cerem scuze față de constănțenii afectați de aceste lucrări și îi asigurăm că SC RAJA SA Constanța va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Totodată, rugăm toți abonații afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", precizează purtătorul de cuvânt al SC RAJA SA, Irina Oprea. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6159 secunde