Mai puține cabluri pe bulevardul Mamaia din Constanța

194
Mai puține cabluri pe bulevardul Mamaia din Constanța - scapamdecablurile-1569176328.jpg

Articole de la același autor

Din ce în ce mai puține cabluri sunt acum pe bulevardul Mamaia drept rezultat a lucrărilor de aerisire realizate săptămâna trecută de rețele de comunicații pe tronsonul cuprins între străzile Soveja și Ion Rațiu.


Lucrările de aerisire a bulevardului de cabluri se derulează după ce anterior cablurile au fost introduse în canalizațiile amenajate în subteran. Ulterior, echipele de muncitori vor începe să taie stâlpii de beton, singurii stâlpi care vor mai exista vor fi cei noi, care asigură iluminatul public. 


În prima parte a acestei săptămâni vor dispărea cablurile de pe tronsonul cuprins între străzile Ion Rațiu și Nicolae Iorga, urmând ca apoi să continue treptat spre intersecția cu strada Mircea cel Bătrân. 


Este important de precizat faptul că operatorii care nu au respectat termenele de introducere în subteran a rețelelor rămân fără cablurile de pe stâlpi și, implicit, clienții lor fără servicii.


Primăria Municipiului Constanța roagă ca participanții la trafic să dea dovadă de înțelegere și să evite parcarea pe trotuarele de pe tronsonul pe care derulează lucrări.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2973 secunde