În atenția asociațiilor de proprietari

Mai sunt doar trei zile pentru depunerea borderourilor pentru ajutoarele de încălzire

199
Mai sunt doar trei zile pentru depunerea borderourilor pentru ajutoarele de încălzire - radet-1457371230.jpg

Articole de la același autor

Trei zile, atât mai au la dispoziție reprezentanții asociațiilor de locatari ori proprietari să ridice, de la punctele termice de unde primesc factura fiscală lunară, procesele verbale de stabilire a consumurilor de energie termica aferente lunii februarie 2016. Aceștia pot intra în posesia documentelor până joi, 10 martie, programul de distribuire fiind zilnic, între orele 8.00 și 16.30.

"Reprezentanții legali ai asociațiilor de proprietari au obligația să împartă consumurile de energie termică pentru fiecare beneficiar de ajutor în parte și să depună borderourile respective la una dintre casieriile RADET Constanța, în intervalul orar 8.00 - 16.30. Termenul limită pentru depunerea borderourilor cuprinzând consumurile individuale ale beneficiarilor de ajutor pentru încălzirea locuinței aferent lunii februarie 2016, este joi, 10 martie, ora 16.30", explică directorul general interimar al RADET, Liviu Popa.

Pentru asociațiile care depun borderourile ulterior termenului specificat, facturile fiscale aferente lunii februarie 2016 nu vor mai fi diminuate cu valoarea ajutoarelor. Acestea vor fi decontate în cursul lunilor următoare, după depunerea borderourilor.

"Rugăm administratorii asociațiilor de proprietari ca, în condițiile în care au nelămuriri cu privire la borderourile cuprinzând beneficiarii de ajutor de încălzire aferente lunii februarie, să se adreseze Centrului de Informare Cetățeni al Primăriei Constanța, de pe strada Ecaterina Varga nr. 25 - 27", mai precizează șeful RADET Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2994 secunde