Majorări de întârziere pentru neplata la termen a obligațiilor fiscale datorate bugetului local

322
Majorări de întârziere pentru neplata la termen a obligațiilor fiscale datorate bugetului local - spit-taxe-1703167098.jpeg

Articole de la același autor

Reprezentanții Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța reamintesc contribuabililor că, începând cu ziua imediat următoare termenelor scadente, se calculează majorări de întârziere de 1% din cuantumul obligațiilor fiscale principale, neachitate în termen, pentru fiecare lună sau fracțiune de lună, până la data stingerii sumelor datorate, inclusiv.

Impozitele și taxele locale pot fi achitate prin modalitățile de plată puse la dispoziție de instituție, ce pot fi consultate accesând site-ul instituției, secțiunea Servicii online/Modalități de plată.

În perioada, 23 decembrie – 2 ianuarie, în care activitatea instituției cu publicul este suspendată, pentru efectuarea activităților specifice închiderii/deschiderii de an fiscal, contribuabilii au la dispoziție, pe site-ul instituției, secțiunea plată amenzi/alte taxe/fără autentificare, pentru achitarea amenzilor. De asemenea, tot acolo se pot achita abonamentul anual parcare zona 2, trama stradală, taxa contravaloare acte de identitate sau alte taxe care nu necesită autentificare.

Începând cu data de 3 ianuarie 2024 vor fi reluate toate operațiunile fiscale, atât în agențiile fiscale, în baza programării la ghișee, cât și cele online disponibile prin intermediul platformei de impozite și taxe e-Tax SPIT. SPIT Constanța mulțumește contribuabililor care și-au achitat obligațiile fiscale până în prezent.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6305 secunde