Copiii centrelor sociale din Constanța, vizitați de Moș Crăciun

9906
Copiii centrelor sociale din Constanța, vizitați de Moș Crăciun - cadouri-copii-1703167318.jpg

Articole de la același autor

Miercuri, copiii și tinerii din cadrul Casei de Tip Familial Decebal au avut parte de o surpriză foarte plăcută. Au fost vizitați de către elevii din clasa a V-a A a Colegiului Național „Mircea cel Bătrân” Constanța, coordonați de profesor Crina Martinescu.

Aceștia au venit încărcați de cadouri, dulciuri, hăinuțe și multe surprize pentru fiecare, plus un minunat moment de colinde la chitară, în interpretarea elevului Eric Cupșa. Acesta a fost acompaniat de către colegi și colege, dar și de către copiii din cadrul serviciul social.

De asemenea, la Centrul de Zi de Recuperare Constanța, în jurul bradului au fost numai zâmbete de fericire și momente de bucurie la primirea darurilor. Copiii i-au mulțumit Moșului, spunând poezii și cântând colinde. Reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța mulțumesc, cu această ocazie, sponsorului Elena Chiriță. „Doamna Elena Chiriță, sponsorul nostru, ne-a fost alături și de această dată, ca ajutor din partea prietenilor și a lui Moș Crăciun! Sărbători fericite!”.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5028 secunde