Mamaia, în topul destinațiilor europene de petrecere

537
6
Mamaia,  în topul destinațiilor europene de petrecere - jos-1446837208.jpg

Articole recomandate

Stațiunea Mamaia ocupă locul al treilea în topul destinațiilor europene de petrecere. Platforma de rezervări hoteliere Trivago a realizat, recent, un clasament al celor mai bune destinații pentru party și litoral, iar pe locul al treilea se află stațiunea Mamaia.

Printre celelalte nominalizări figurează Playa de Palma, Mallorca (Spania), Albufeira (Portugalia), Gümbet, Bodrum (Turcia), Makarska (Croația), Lloret de Mar (Spania), Paceville, St. Julian’s (Malta), Novalja (Croația), Nisipurile de Aur (Bulgaria), Playa d’en Bossa, Ibiza (Spania).

În stabilirea acestui top, s-au luat în calcul criterii precum nivelul tarifelor de cazare, posibilitatea de conectare gratuită la internet wireless, accesibilitatea cu transportul public, iar stațiunea Mamaia este prezentată drept Ibiza Europei de Est, în care turiștii pot alege între distracția în cluburi sau la parcul acvatic și shopping în magazine mici sau centre comerciale. 

Comentează știrea

nae
7 noiembrie 2015
jegul asta nici nu poate fi numit statiune !

Cea mai mare timpenie auzita,o adunatura de betoane ridicate de machidoni ptr spalat bani e ridicol sa o sui in top decit daca esti platit.In topul prostitutiei de accord,100 % din pipitele din cluburi sau din statiune fac totul ptr bani.Se pare ca Cugetul s-a dat cu Mazare !

sorina
7 noiembrie 2015
Mamaia nu are nici o distractie

Decit sa faci plimbarea petrotuare ocupate nu stii de ce sa te feresti tot felul de magazine fara sens ,ocupata plaja de constructiile machidonilor ,spagarii Constantei miros de brinza ca si ei gogosi care fac milioane si marfa necontrolata nu ai loc la plaja nu ai loc pe strada hoteluri construite fara nici un fel de arhitectura ca la MACHIDONI dar poate rasufla odata ei sint peste tot .

dan
7 noiembrie 2015
Atentie, informatie manipulatorie

Mamaia a fost in top 3 doar pentru cateva zile, la sfarsitul lunii septembrie. Verificati site-ul trivago.de. Este vorba despre un top pentru destinatiile de vacanta la preturi de last minute. Topul a fost publicat pe site in data de 23 septembrie.

Ben
8 noiembrie 2015
cautam colaboratori

Cautam operatori intr-un proiect nou. Cautam oameni rabdatori,seriosi,punctuali,perseverenti. Persoane deschise la ceva nou. Pentru ca este ceva nou, multi nu il inteleg, si cred ca este inselatorie. Suntem din ce in ce mai multi, si suntem foarte multumiti de acest proiect. Cerinte: – virsta minima 18 ani – nu conteaza profesia actuala – Seriozitate – perseverenta – Rabdare – Vointa – Cunostinte minime PC – Conexiune internet Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Oferim curs gratuit de instruire de la zero. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time,de acasa. Ocupati locurile libere care au mai ramas. Invata cu noi sa ai independenta financiara, sa ai success, sa fii un om liber si sa ai o afacere prospera, sa fii propriun tau stapan. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Contactati-ma pe : [email protected] incepeti sa investiti timp pentru a va asigura un viitor trainic.

Toma necredinciosu
8 noiembrie 2015
Ne lăudăm făcând din țânțar, armăsar

Nu mai inghițiți ca pelicanii, verificați mai întîi: http://company.trivago.de/2015/09/23/die-top-10-last-minute-sommer-partyorte-in-europa/

Ben
10 noiembrie 2015
cautam colaboratori

Cautam operatori intr-un proiect nou. Cautam oameni rabdatori,seriosi,punctuali,perseverenti. Persoane deschise la ceva nou.  Pentru ca este ceva nou, multi nu il inteleg, si cred ca este inselatorie. Suntem din ce in ce mai multi, si suntem foarte multumiti de acest proiect. Cerinte: – virsta minima 18 ani – nu conteaza profesia actuala – Seriozitate – perseverenta – Rabdare – Vointa – Cunostinte minime PC – Conexiune internet Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Oferim curs gratuit de instruire de la zero. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time,de acasa. Ocupati locurile libere care au mai ramas. Invata cu noi sa ai independenta financiara, sa ai success, sa fii un om liber si sa ai o afacere prospera, sa fii propriun tau stapan. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Contactati-ma pe : [email protected]  incepeti sa investiti timp pentru a va asigura un viitor trainic.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 27 Octombrie 2015
Stire din Social : Stațiunea Mamaia, promovată la Atena
Miercuri, 04 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : A venit la mare să se sinucidă
Joi, 15 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : "Soț de vânzare?", la Harlequin
Pagina a fost generata in 0.4339 secunde