Maratonul Responsabilității, la Constanța. 197 de animale sterilizate în două zile

134
Maratonul Responsabilității, la Constanța. 197 de animale sterilizate în două zile - maratonulresponsabilitatii1-1638448656.jpg

Articole de la același autor

Timp de două zile, marţi, 30 noiembrie, şi miercuri, 1 decembrie, la Constanţa s-a derulat Maratonul Responsabilităţii, în cadrul programului de sterilizări gratuite a animalelor de companie. Evenimentul a fost organizat de Animal Society, în parteneriat cu Four Paws International și Primăria municipiului Constanța, în scopul gestionării înmulțirii necontrolate a animalelor de rasă comună din oraș, în mod uman și sustenabil.

„Au fost două zile de foc, în care întreaga echipă Animal Society s-a mobilizat și a muncit enorm și suntem mulțumiți de rezultatele obținute. Constănțenii ne-au impresionat prin implicarea de care au dat dovadă încă o dată. Le amintim că noi continuăm și campania de sterilizare gratuită începută luna trecută - echipa noastră va fi prezentă în oraș până pe 10 decembrie și vom reveni și în 2022 cu campanii de sterilizare, programe de conștientizare și de dezvoltare comunitară. Alături de autoritățile locale și de partenerii noștri de la Four Paws International, ne-am propus să transformăm Constanța într-un model de urmat în ceea ce privește bunăstarea animalelor de rasă comună ale comunității”, a declarat Anca Tomescu, președintele Animal Society.

În total, în cele două zile, au fost sterilizate 197 de animale de casă, câini şi pisici. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3281 secunde