Marcaje rutiere și noi treceri de pietoni, la Constanța

198
Marcaje rutiere și noi treceri de pietoni, la Constanța - marcajerutierenoi-1591983732.jpg
Autoritățile din municipiul Constanța refac infrastructura de semnalizare rutieră din oraș, prin amenajarea de noi treceri de pietoni și reabilitarea marcajelor existente.

Două noi treceri de pietoni au fost trasate de echipele administratorului drumului public în zone cu risc crescut de accidente rutiere: pe Șoseaua Mangaliei, la intersecția cu strada Theodor Burada și pe strada Prelungirea Micșunelelor, la intersecția cu strada Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu.

"Măsura a fost luată de Comisia de Circulație în urma solicitărilor primite de la cei care locuiesc în zonă, cu avizul Poliției Rutiere", precizează purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța, Diana Sobaru.

De asemenea, pentru creșterea siguranței participanților la trafic, se execută marcaje longitudinale pe toate arterele pe care au fost efectuate asfaltări sau acolo unde acestea s-au deteriorat și nu mai erau vizibile.

În această perioadă, echipele SC Confort Urban SRL au acționat pe aleea Madrigalului, pe străzile Paul Constantinescu, Constantin Bobescu, Haricleea Darclée, Olteniei, Mugurului, Pandurului, Theodor D. Speranția, Sălciilor, Amurgului, Micșunelelor, Prelungirea Micșunelelor, Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu și pe bulevardul Aurel Vlaicu.

Totodată, bordurile situate la sensurile giratorii din oraș sunt marcate cu vopsea bicoloră iar în stațiile de autobuz se aplică marcaje pentru interzicerea staționării vehiculelor.

Au fost reabilitate marcajele formate dintr-o linie în zig-zag din stațiile de autobuz amenajate pe strada Soveja, bulevardul Alexandru Lăpușneanu, bulevardul Aurel Vlaicu și cele situate în cartierele Km 5 și Poarta 6.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2429 secunde