Camere de supraveghere și internet wi-fi gratuit pe faleza de la Cazino

201
Camere de supraveghere și internet wi-fi gratuit pe faleza de la Cazino - cameredesupraveghere-1591983589.jpg
Faleza de la Cazinoul din Constanța, de la Poarta 1 până la Comandamentul Flotei, este monitorizată permanent cu camere video, iar zona beneficiază de internet wi-fi gratuit. Pe lângă dispozitivele de supraveghere instalate deja în Parcul Arheologic și în alte 29 de puncte importante din oraș, acum și Faleza de la Cazino este monitorizată video.

"Șase sisteme de înaltă performanță înregistrează non- stop zona de la Poarta 1 până la Comandamentul Flotei, pentru creșterea gradului de siguranță din orașul nostru. Aceste camere vin în completarea celor 58 de dispozitive instalate săptămâna trecută la toate stațiile pentru biciclete, la stații pentru autobuze și în alte puncte cheie din Constanța", explică purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța, Diana Sobaru.

Tot pe faleza de la Cazino, Primăria municipiului Constanța a instalat, prin programul WI-FI4EU, dispozitive pentru internet wireless ce poate fi accesat gratuit de turiștii și constănțenii care se plimbă prin zonă.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3663 secunde