Marius Budăi anunță când vor fi alimentate cardurile cu vouchere sociale

379
Marius Budăi anunță când vor fi alimentate cardurile cu vouchere sociale - card-1670858732.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Muncii, Marius Budăi, anunță că, în decembrie, cardurile cu vouchere sociale vor fi alimentate mult mai devreme decât de obicei, potrivit Gândul


Apropierea sărbătorilor de iarnă reprezintă motivul pentru care autoritățile au decis să ofere acest ajutor financiar mai repede.

Marius Budăi: „Perioada 19-21 decembrie, maximum 22 decembrie”

Potrivit ministrului Budăi, autoritățile vor ca românii să aibă timp să îşi facă cumpărăturile pentru Crăciun.


Astfel, într-o intervenție telefonică la România Tv, Marius Budăi a spus că luna decembrie va fi o excepție, iar cardurile cardurile sociale care se încărcau între zilele de 26 si 30 ale lunii cu vouchere de 250 lei acum se vor alimenta mult mai devreme. Discuțiile s-au purtat întreMinisterul Muncii și cel al Fondurilor Europene, iar Marcel Boloș a acceptat solicitarea colegului său.

Astfel, cardurile pentru vouchere sociale de 250 lei a mai bine de 2,4 milioane de români vor fi încărcate în perioada 19-21 decembrie, maximum 22 decembrie, spune Marius Budăi.


„Ştiţi că acele carduri se alimentau o dată la două luni, între 26 şi 30 ale lunii. I-am solicitat ministrului Boloş ca aceste carduri sa fie alimentate în perioada 19-21 decembrie, maximum 22 decembrie, să intre banii înainte de sărbătorile de iarnă” – Marius Budăi


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5322 secunde