"Marș pentru Constanța" / Protest al constănțenilor, în Piața Ovidiu! Galerie foto

598
3

Articole recomandate

Aproximativ o sută de persoane s-au strâns, în această seară, în Piața Ovidiu din Constanța, pentru a participa la acțiunea de protest organizată de omul de afaceri Cătălin Anghel, sub denumirea "Marșul pentru Constața".


Cei prezenți aveau pancarte inscripționate cu mesaje precum: "Eu sunt Constanța", "Nouă ne pasă" sau "Vrem o viață mai frumoasă și mai verde". Prezent la acțiune, înarmat cu o portavoce, Cătălin Anghel, organizatorul evenimentului, a declarat:

"Mă bucur că vocea Constanței se aude. Mă bucur că suntem câțiva oameni curajoși aici, primii din cei care urmează să apere valorile Constanței. Prin acest miting mi-am propus să ne strângem aici o mână de oameni, să ne spunem păsurile. Îmi doresc să mărșăluim pașnic și să scriem pe aceste panouri dorințele noastre pentru viitor, și să spunem cum vedem Constanța peste 10 ani", a spus Cătălin Anghel.

Totodată, acesta a menționat că marșul din această seară nu are caracter politic, ci este o acțiune civică, prin care constănțenii și-au arătat nemulțumirile vizavi de starea orașului, sperând să schimbe acest mod de viață.


Comentează știrea

Constantean
20 septembrie 2015
fix pix

cine mai e si amaratul asta??? Unde era vocea constantei cat a fost Maxare primar?

Vom schimba incompetentii
21 septembrie 2015
Felicitari

F multi constanteni va sustin si va dau dreptate de acasa. Bravo. Constanta pute.

ath
21 septembrie 2015
Pentru Catalin Anghel Stima !

Rog sa-mi dati o pagina de internet.Unde discutam,unde dati anuntul pentru urmatoarele proteste ? Pentru ca imi pasa ! Constanta fara politruci ! Afara cu politicienii corupti ! La naiba cu PSD,PNL,PDL,UNPR,sunteti niste derbedei ! V-am ascultat 25 de ani,ati furat 25 de ani,ati distrus 25 de ani,ati mintit 25 de ani. Sictir politicienilor,sunteti cei mai mari dusmani ai cetatii !

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 20 Septembrie 2015
Stire din Social : Îți cauți de muncă? Iată ce soluție ai
Sâmbătă, 19 Septembrie 2015
Stire din Social : Cutremur în Vrancea! Ce magnitudine a avut
Pagina a fost generata in 1.4152 secunde