Mașinile Mitsubishi, excepționale, chiar și în condiții de off- road

264

Articole de la același autor

Constănțenii au avut ocazia, zilele trecute, să ia parte la evenimentul "Mitsubishi Off- Road Day 2019", care s-a desfășurat la Gura Dobrogei, în apropiere de mănăstirea "Casian". Eveniment cu tradiție, "Mitsubishi Off -Road Day" le-a oferit posibilitatea clienților și tuturor celor interesați, de a testa și de a se convinge de calitățile excepționale ale modelelor Mitsubishi pe teren accidentat, în condiții de off- road. 


Evenimentul a fost realizat de Exclusiv Auto, dealer autorizat Mitsubishi Motors în Constanța, în colaborare cu importatorul mărcii Mitsubishi în România, M Car Trading și în parteneriat cu una dintre cele mai experimentate echipe de piloți de raliu și off-road din România. Aici, ne referim, în primul rând, la Mach2 Sport Management, condusă de George Grigorescu. 
Așadar, publicul a fost întâmpinat, la tot pasul, de pantele abrupte, pe care au putut efectua coborâri care îți taie răsuflarea numai când le vezi. Desigur, pe traseu, curajoșii au avut de-a face și cu porțiuni întregi de noroi, care să le îngreuneze drumul spre destinație, dar și să demonstreze că o mașină puternică poate circula pe orice fel de vreme și în orice fel de condiții. 
"«Mitsubishi Off-Road Day» folosește toate evenimentele naturii și le confruntă cu cele mai performante modele 4X4: Outlander, Eclipse Cross și L200. Suntem încântați să continuăm tradiția organizării evenimentului și anul acesta. Traseul a fost, ca de obicei, unul spectaculos și atent supravegheat de echipa de piloți. Ediția aceasta a adus ca noutate și un model nou, care nu a mai fost testat până acum în cadrul evenimentelor «Off Road Day». Este vorba despre Mitsubishi Eclipse Cros", a declarat Camelia Ciciu, director marketing "Exclusiv Auto".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5412 secunde