Medicii legiști au încheiat autopsia tânărului mort pe masa de operație! Care a fost, de fapt, cauza morții

12704
Medicii legiști au încheiat autopsia tânărului mort pe masa de operație! Care a fost, de fapt, cauza morții - medicioperatie-1679049877.jpg
Informații de ultimă oră despre tânărul care a ajuns la spital cu o lovitură la cot și a murit în sala de operație. Medicii legiști au încheiat autopsia, scrie antena3.ro


Potrivit unor surse din anchetă, citate de antena3.ro, tânărul a intrat în stop cardiorespirator și a murit asfixiat imediat după ce i s-a administrat anestezia.


În acest moment nu se poate spune dacă moartea tânărului a survenit în urma unei erori umane.


Cert este că rezultatul preliminar al autopsiei spune foarte clar că motivul decesului a fost: stop cardiorespirator și edem pulmonar asfixiant. Asta înseamnă că plămânii tânărului au fost inundați de lichid și nu s-a mai făcut transferul de gaze la nivel pulmonar, motiv pentru care acesta s-a asfixiat.


Urmează ca analizele de laborator să facă și mai multă lumină în acest caz.


Reamintim


Tânărul s-a accidentat în cursul zilei de 8 martie, atunci când a alunecat la o partidă de fotbal. S-a dus în acea seară la spitalul din Vatra Dornei, unde a fost diagnosticat cu fractură la nivelul cotului, iar medicii au spus că are nevoie de o intervenție chirurgicală. Pe data de 13 martie, tânărul de 28 de ani a fost internat în spital unde i s-au făcut mai multe analize și teste pentru pregătirea operației.

Pe 15 martie a intrat în operație, iar în timpul procedurii de anestezie a intrat în stop cardiorespirator. A fost resuscitat, însă la scurt timp a făcut un nou stop cardiorespirator, din care nu și-a mai revenit. Potrivit conducerii spitalului, manevrele de resuscitare au durat circa 70 de minute.




foto: GDS


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.648 secunde