Mesajul preşedintelui UDTR, Fedbi Osman, cu prilejul sărbătorii Ramazan

597
Mesajul preşedintelui UDTR, Fedbi Osman, cu prilejul sărbătorii Ramazan - mesajudtr-1620840418.jpg

Articole recomandate

În perioada 13-15 mai se sărbătoreşte încheierea Lunii Sfinte Ramazan, luna iertării şi a milosteniei, perioadă de 30 de zile petrecută în post şi rugăciune, ocazie cu care preşedintele UDTR, Fedbi Osman a transmis un mesaj.

„Luna Ramazan ne aduce mereu nouă, musulmanilor, bucurie în suflete deoarece este luna revelării Coranului şi a primenirii spirituale. În acest an, din cauza condiţiilor impuse de starea de alertă, UDTR a organizat cine de iftar la sucursalele unde incidenţa cumulată a cazurilor de infectare cu Covid-19 a permis acest lucru, cu un număr redus de participanţi, păstrând normele igienico-sanitare pentru a preveni răspândirea virusului Sars-CoV-2. Sperăm că vaccinarea ne va ajuta pe toţi să depăşim cu bine această perioadă de distanţare socială şi să ne reîntoarcem cât mai repede la activităţile noastre, de promovare a valorilor identitare, la care să participe cât mai mulţi etnici turci.

Cu speranţa că cele trei zile de sărbătoare vă vor aduce bucurie în suflet, înţelegere, tihnă şi bunăstare în familie, vă doresc dragi etnici turci: Sărbători fericite! Ramazan Bayramınız mübarek olsun!”, a transmis preşedintele UDTR, ing. Fedbi Osman. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.435 secunde