METEOROLOGII AVERTIZEAZĂ: PLOI ABUNDENTE, ÎN URMĂTOARELE ORE!

9828
METEOROLOGII AVERTIZEAZĂ: PLOI ABUNDENTE, ÎN URMĂTOARELE ORE! - ploaietorentialabaltoci341371114-1491465911.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a emis, în urmă cu puțin timp, o informare meteo de vreme urâtă în perioada următoare.
Potrivit meteorologilor, începând de astăzi după-amiază și până sâmbătă dimineață, vor fi precipitații mai ales în regiunile nordice, estice și centrale, precum și la munte, unde se vor cumula cantități de 15 – 20 de litri pe metru pătrat și, izolat, 25 de litri pe metro pătrat.


Vor fi ploi, mai ales averse și se vor semnala descărcări electrice, iar în Maramureș și Transilvania, începând cu dimineața zilei de vineri, 7 aprilie, temporar, precipitațiilor vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. În zona montană vor predomina ninsorile, se va depune strat nou de zăpadă, mai ales la altitudini de peste 1.500 de metri, iar vântul va avea intensificări cu viteze de peste 70 – 80 de km pe oră, viscolind și spulberând zăpada, în special pe crestele Carpaților Meridionali și de Curbură.


Intensificări ale vântului vor fi și în restul teritoriului, cu rafale de până la 50 – 60 de km pe oră.
În cursul nopților de vineri spre sâmbătă și sâmbătă spre duminică, se va produse brumă local în Maramureș, Transilvania, Oltenia, nordul Munteniei și pe arii restrânse, în rest.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5642 secunde