Mii de constănțeni și-au găsit de lucru

249
1
Mii de constănțeni și-au găsit de lucru - jobs-1506610657.jpg

Articole de la același autor

De la începutul anului și până în prezent, 4.000 de constănțeni aflați în baza de date a Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) și-au reluat activitatea, găsindu-și locuri de muncă în diferite domenii. 


Pentru cei care au intrat de curând în șomaj sau urmează a fi disponibilizați, aceștia vor primi indemnizație de șomaj, în funcție de stagiul de cotizare, între șase luni, pentru persoanele cu un stagiu de cotizare de cel puțin de un an și maxim 12 luni, pentru persoanele cu un stagiu de cotizare mai mare de zece ani. 


"Cuantumul indemnizației de șomaj se acordă lunar, în mod diferențiat în funcție de stagiul de cotizare, după cum urmează: 75% din valoarea indicatorului social de referință, pentru persoanele cu un stagiu de cotizare de cel puțin un an și 75% din valoarea indicatorului social de referință în vigoare, la care se adaugă o sumă calculată prin aplicarea asupra mediei salariului de bază lunar brut pe ultimele 12 luni de stagiu de cotizare a unei cote procentuale diferențiate în funcție de stagiul de cotizare", au precizat reprezentanții AJOFM.


Comentează știrea

SRI
29 septembrie 2017
dezinformare

Nu mai exagerati ..auzi mii de contanteni ..pai acestia sunt cam toti locuitorii constantei ..restul sunt tigani ..tigani - turci ..boschetari ..bisnitari ..cocalary ..drogati ..cersetori ..betivii ..etc. toate aceste gunoaie jeguri primesc ajut. sociasle de la populatie nu de la stat ..da-ti stirea exacta si explicati populatiei cum sta treaba ..

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.9269 secunde