Mii de locuri de muncă pentru români, în Israel. Ce meserii sunt căutate

272
Mii de locuri de muncă pentru români, în Israel. Ce meserii sunt căutate - muncitoriicalificati1-1437415374.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care caută un loc de muncă în străinătate se pot angaja în construcții, prin intermediul rețelei EURES. Angajarea se va face în baza "Protocolului privind recrutarea muncitorilor români pentru lucrări temporare în domeniul construcțiilor în statul Israel", încheiat la 24 iunie 2014 între Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice din România și Ministerul Afacerilor Interne din Israel. Protocolul este pus în aplicare de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă din România și Autoritatea pentru Populație, Emigrare și Frontieră din Israel.

În baza acestui protocol sunt oferite 3.000 locuri de muncă pentru persoanele care au calificare/experiență în meseriile: dulgheri pentru cofraje de construcție industrializată (cunoașterea citirii planurilor de construcții este obligatorie); fierari - betoniști, îndoirea fierului (cunoașterea citirii planurilor de construcții este obligatorie); zidari - faianțari, acoperirea podelelor și pereților cu faianță (cunoașterea citirii planurilor de construcții este obligatorie); zidari - tencuitori pentru lucrări de tencuit.

De asemenea, persoanele care doresc să ocupe un loc de muncă în Israel trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să nu fi lucrat anterior în Israel; să nu aibă rude de gradul I care lucrează deja în această țară, cu excepția fraților; să nu aibă cazier judiciar; să fie apți psihic și fizic de muncă intensă în condițiile climatice specifice statului de destinație, inclusiv muncă la înălțime și manipulare de greutăți; să nu sufere de anumite boli cronice. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Iulie 2015
Stire din Economie : Industria de falși meseriași
Sâmbătă, 04 Iulie 2015
Stire din Actual : ISRAELUL, BOMBARDAT!
Pagina a fost generata in 1.0113 secunde