Tu știi cum să reacționezi în caz de cutremur? "Prima clipă contează!"

255
Tu știi cum  să reacționezi  în caz de cutremur?

Articole de la același autor

Zilnic, în țara noastră, se produce cel puțin un cutremur. Sunt seisme de intensitate mică, dar specialiștii de la Institutul de Fizica Pământului nu exclud producerea unui cutremur puternic.

Tocmai pentru a-i învăța pe oameni cum să reacționeze într-o asemenea situație, mai mulți studenți și medici voluntari ne invită, mâine, la Constanța, să participăm la o acțiune în care că deprindem noțiunile de prim ajutor în caz de cutremur. Evenimentul este organizat de Asociația Studenților și Medicilor Voluntari, împreună cu ZipEscort, Carrefour Constanța, Centrul Comercial Tom, AwaMakeup, Dan Mihai Lupescu fotograf profesionist, Universitatea "Ovidius" Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Centrul Medical Provita 2000, Temco și Rik. Acțiunea, intitulată "Prima clipă contează - Dezastru/Cutremur", se va desfășura începând cu ora 10,00, în parcarea Centrului Comercial Tom Constanța.

"Evenimentul are ca scop evidențierea importanței cunoașterii noțiunilor de prim ajutor și aplicarea lor imediat în caz de asemenea dezastru. Pentru a ne apropia cât mai mult de real și a evidenția importanța primului ajutor, ne vom folosi de machiajul de efecte speciale cu ajutorul cărora vom crea leziuni apropiate de realitate", explică reprezentanții ASMV. Aceștia intenționează ca, în viitorul apropiat, să realizeze un grup de prim ajutor format din toți partenerii ASMV.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 21 Iulie 2015
Stire din Social : A fost cutremur!
Joi, 16 Iulie 2015
Stire din Social : Noi cutremure în România
Sâmbătă, 18 Iulie 2015
Stire din Actual : CUTREMUR de 6,9 GRADE!
Pagina a fost generata in 0.7121 secunde