Evenimente sportive și concursuri de frumusețe, la "Mamaia Style"

108

Articole de la același autor

După un week-end plin de distracție la parada "Mamaia Style", turiștii și constănțenii se vor putea bucura și de alte surprize.

Pe 30 iulie va avea loc Laser Kids Show Mamaia, în Piațeta Perla, iar pe 31 iulie decernarea titlurilor de "Ambasadori ai stațiunii Mamaia", la care vor participa următoarele celebrități: sportivul Remy Bonjasky, actrița Kristanna Loken (star Hollywood, Terminator 3) și designerul Cătălin Botezatu. Tot începând cu 31 iulie, piațeta de la Cazinou Mamaia va găzdui Fashion Summer Festival 2015, eveniment ce se va încheia, pe 2 august, cu primul concurs Miss Litoral 2015.

Pe 1 august va avea loc Gala Superkombat Mamaia - în prezența "ambasadorilor stațiunii Mamaia" și tot atunci va fi susținută și "The Color Run", o cursă necronometrată de 5 kilometri, în cadrul căreia participan-ții sunt vopsiți din cap până în picioare în diverse culori. "După succesul primei parade Mamaia Style din această vară, la care au asistat mii de turiști și constănțeni, lansăm ofi-cial calendarul evenimentelor Mamaia Style al verii 2015. Am pregătit eveni-mente muzicale, sportive, de modă, istorice, culturale și pentru copii, pentru toate preferințele și categoriile de turiști. Oferim turiștilor noștri muzică, dans, sport, teatru, modă, veselie și distracție, așa cum arată o vacanță în Mamaia!", au declarat reprezen-tanții Asociației Litoral - Delta Dunării, organizatorul evenimentului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2717 secunde