Mii de persoane au sunat la urgențe în minivacanța de 1 Mai și Paște. Recomandări pentru petrecăreți

2375
Mii de persoane au sunat la urgențe în minivacanța de 1 Mai și Paște. Recomandări pentru petrecăreți - sabi-1714999062.jpg

Articole de la același autor

Un număr de 6.574 de persoane au avut nevoie de asistență medicală de urgență acordată de Serviciul de Ambulanță București-Ilfov (SABI) între 30 aprilie, ora 19, și 6 mai, ora 7, a precizat luni, managerul serviciului, Alis Grasu.


„Începând din data de 30 aprilie, de la ora 19, până astăzi de dimineață, 6 mai, ora 7, au fost 6.574 de persoane care au avut nevoie de asistență medicală urgență acordată de angajații Serviciului de Ambulanță București-Ilfov. Dintre aceștia, 4.244 de persoane au fost cazuri de urgență, de cod roșu și cod galben, cazuri foarte grave și cazuri grave. Au fost în această perioadă și 369 de persoane care se aflau în loc public în momentul în care au avut nevoie de ambulanță”, a explicat managerul SABI.


„A fost și un număr de persoane cu afecțiuni digestive, fie că au ținut Postul întreg și apoi au vrut să se înfrupte din toate preparatele gustoase, apetisante, dar adevărate bombe calorice, au fost și un număr limitat de persoane care au exagerat cu consumul de alcool”, a adăugat Alis Grasu.


Recomandări pentru românii care au băut alcool și acum se luptă cu mahmureala


Întrebată care ar fi remediul mahmurelii pentru românii care au exagerat cu băuturile alcoolice, Alis Grasu a spus: „Sigur, ar trebui ca în aceste zile să renunțe la mâncărurile hiperproteice, astăzi cel puțin, să consume ceaiuri dacă au exagerat cu consumul de alcool. Nu în ultimul rând, cei care nu sunt hipertensivi, faimoasa zeamă de varză, dacă au de unde să o ia, cred că le-ar face foarte bine, dar în principiu un repaos alimentar și multe ceaiuri cred că îi ajută foarte bine”.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5978 secunde