Militarii americani de la baza Kogălniceanu au reabilitat clinica din Ceamurlia de Jos

449
Militarii americani de la baza Mihail Kogălniceanu au finalizat lucrările de reabilitare a clinicii medicale din localitatea tulceană Ceamurlia de Jos, pentru care au comandat mobilă, ustensile și aparatură medicală.
Alina Savu, de la Biroul de Relații Publice al bazei militare, a precizat că militarii detașamentului Seabees au înlocuit podeaua de lemn cu gresie în toate camerele clinicii, au schimbat panoul electric și au vopsit toți pereții interiori ai clădirii.
Militarii americani au comandat, tot pentru clinică, mobilă nouă, birouri, mese, scaune, mese de examinare, dulap medical, tensiometre, lampă ultravioletă, mini trusă de chirurgie.
Batalionul care a reabilitat clinica este constitituită din 600 de militari specializați în construcții, intervenții la dezastre și asistență umanitară.
Nu este singura acțiune umanitară pe care au făcut-o militarii americani de la baza Kogălniceanu, tot ei fiind cei care au reabilitat și Clinica de Dermato-Venerice care aparține de Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța și două grădinițe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.3507 secunde