Ministrul de Interne a transmis un mesaj clanurilor interlope: Suntem cu ochii pe voi

285
Ministrul de Interne a transmis un mesaj clanurilor interlope: Suntem cu ochii pe voi - marcelvelaministruinternerelaxar-1596802001.jpg

Articole recomandate

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a transmis un mesaj prin care încurajează românii să aibă încredere în instituțiile statului cu atribuții în combaterea criminalității, despre care spune că lucrează împreună pentru a-și face datoria. Acesta a spus că, în fiecare vineri, MAI va comunica acțiunile desfășurate în cursul săptămânii iar în finalul declarației de presă a transmis un mesaj pentru "clanuri, interlopi și răufăcători: Suntem cu ochii pe voi!", potrivit Digi24.


"Din această săptămână, în fiecare zi de vineri, vă vom prezenta toate acțiunile MAI care au loc în cursul săptămânii privind combaterea criminalității.


Acest fenomen criminogen se manifestă prin forme agresive și trebuie să fiți la curent cu activitatea noastră. MAI are reacții unitare, structurate și eficiente. Avem planuri comune cu alte instituții în strategii țintite pe grupurile infracționale.


Cetățenii onești ai acestei țări nu trebuie să se teamă. Suntem o țară sigură, în ceea ce privește ordinea publică", a declarat Vela.


Ministrul a mai spus că are "toleranță zero față de încălcarea legii, cu atât mai mult" dacă există un angajat al MAI "care nu a înțeles până acum de ce parte a baricadei se află".


"Guvernul face eforturi mari ca în această perioadă, limitată ca resurse, să asigure mijloace tehnice necesare și echipamentul potrivit dar și contextul legislativ pentru ca fiecare angajat al MAI, în special din zona operativă, să se simtă protejați", a precizat oficialul din Executiv.


Șeful de la Interne a încheiat declarația de presă cu un mesaj: "Am în încheiere un mesaj pentru clanuri, interlopi și răufăcători: Suntem cu ochii pe voi".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3712 secunde