ALERTĂ! Mașină cu doi oameni, căzută în Canalul Dunăre Marea Neagră

2465
Salvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea au fost solicitați, în această după-amiază, în zona Cumpăna, unde o mașină a căzut în Canalul Dunăre Marea Neagră. La fața locului au ajuns o autospecială de stingere, cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Constanța. 


Până la sosirea pompierilor, oamenii din zonă au reușit să scoată din mașină o femeie, în vreme ce a doua persoană, un bărbat cu dizabilitate, nu a putut fi scos. Acesta a fost extras din mașină de salvatorii de la ISU. 


UPDATE


Polițiștii din cadrul S.R.P.T. Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism a căzut în Canalul Dunăre-Marea Neagră, în zona localității Cumpăna. 


Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că soferul autoturismului, de 40 de ani, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, pe fondul neatenției. În autoturism se afla și o minoră, de 15 ani.


La fața locului a fost prezent un echipaj din cadrul ISU Dobrogea, care le-au acordat celor 2 îngrijiri medicale, însă fără a fi transportați la spital.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5709 secunde