Constănțeni care cer disperați sprijinul autorităților

Scandaluri, gălăgie și obscenități! Salonul de masaj erotic le-a făcut viața un calvar

1312

Articole de la același autor

Locatarii unui bloc din centrul Constanței trăiesc, de mai bine de un an de zile, un adevărat coșmar. Oamenii spun că, în scară cu ei, există un salon de masaj erotic unde s-ar desfășura activități dubioase, unde sunt deseori scandaluri și unde se perindă tot felul de persoane. Acum, mai mult ca oricând, se simt în pericol, în contextul pandemiei cu noul coronavirus și cer ajutorul autorităților.


Locatarii blocului L61 din Constanța, situat pe aleea Garofiței nr. 9., au transmis o scrisoare pe adresa redacției, în care ne solicită sprijinul spunând că au ajuns la capătul răbdării și că se consideră amenințați de vecinii lor de la apartamentul 4, unde există un salon de masaj erotic.


"În anul 2014, apartamentul 4 situat la etajul 1 din blocul nostru a fost vândut, iar nou proprietar, după modificări aduse apartamentului, a cerut acordul vecinilor din imediata apropiere, pentru a-și deschide o firmă. Vecinului de la apartamentul 3 i-a spus că intenționează să deschidă o firmă de de shipping, vecinului de deasupra i-a cerut semnătura pentru a-și deschide un dispecerat pentru mașini, iar președintei Asociației de Proprietari i-a spus că deschide un salon de coafură. Toți vecinii solicitați, de bună credință, i-au dat semnătura de acord.


În realitate, în apartamentul 4, a fost deschis un salon de masaj erotic numit Angels Therapy, cu reclame pe zidurile blocului, fără acordul asociației și fără program de funcționare afișat și aprobat, dar observat de vecini, după clienții care îil frecventează, ca fiind deschis începând cu ora 15 și continuând toată noaptea, până la ora 6 dimineața", ne-au scris locatarii blocului L61.


"Suntem revoltați!"


Aceștia susțin că, sub pretextul de salon de masaj erotic, s-ar ascunde multe activități dubioase.
"În oraș, în stațiunea Mamaia, vara, sunt împrăștiați discret fluturași cu telefonul, adresa și activitatea salonului, Fetele care vând plăceri la firma Angels Therapy se pare că sunt schimbate continuu, sunt foarte tinere și este posibil ca unele dintre ele să fie minore. Sub conducerea unei persoane foarte tupeiste, programul de «masaj erotic» se desfășoară mai ales noaptea, după ora 22, iar clienții sunt de toate condițiile și naționalitățile; în special cei străini sunt aduși cu taxiuri. Deși sunt însoțiți de șoferii acestora până la ușa apartamentului 4, aceștia nu îi pot împiedica să nu facă zgomote, să nu trântească ușile blocului, atât la intrare, cât mai ales la ieșire. Unii clienți care așteaptă la rând se urinează în preajma intrării blocului, iar pe ușa blocului au apărut în decursul timpului înscrisuri ca bordel, women sau desene obscenități", ne-au mai transmis oamenii în scrisoare.
Ei spun că deseori sunt scandaluri pe scara blocului, cu clienți dați afară de bodyguarzii salonului din diferite motive.


"Noi, locatarii blocului L61, suntem revoltați pentru ușurința cu care s-a aprobat autorizația de funcționare. Considerăm că într-un bloc cu 30 de apartamente, în care locuiesc familii serioase cu copii, elevi, fete adolescente, persoane mai în vârstă, nu este moral ca să fie autorizată o asemenea activitate. Atât proprietarul, cât și persoana care administrează salonul au fost atenționați de locatari să desființeze unitatea și să mute în-afara blocului. Ni s-a replicat că nu se poate, deoarece au cheltuit mult cu amenajarea salonului și că «unii clienți au funcții foarte importante»", declară reprezentanții locatarilor.


Activități de coafură și îngrijire corporală!


Potrivit unui Certificat Costatator înregistrat la Oficiul Registrul Comerțului Constanța, firma Angels Fashions Cosmetics SRL, care are sediul social la adresa de pe strada Garofiței nr. 9, blocul L61, scara A, ap. 4, are ca activitate declarată coafură și alte activități de înfrumusețare, precum și activități de întreținere corporală.


"Ne simțim amenințați de patronul acestei activități care, bazându-se pe ambiguitatea legii, își permite să sfideze locatarii blocului. De asemenea, ne simțim în perocol și din cauza actualei stări de pandemie cu cocornavirus, când tot felul de indivizi dubioși necunoscuți intră noaptea în bloc, expunându-ne unui risc epidemiologic major", încheie scrisoarea constănțenii din blocul L61.


XXX
Am încercat să luăm legătura cu reprezentanții salonului Angels pentru a ne oferi un punct de vedere, însă, până la închiderea ediției, aceștia nu ne-au răspuns.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.479 secunde