Ministrul Muncii pregătește ajutoare pentru cei afectați de tornada din Călărași

87
Ministrul Muncii pregătește ajutoare pentru cei afectați de tornada din Călărași - tornada11111-1556720335.jpg

Articole recomandate

Ministrul Muncii, Marius Budăi, spune că pregătește o Hotărâre de Guvern pentru acordarea de ajutoare pentru persoanele afectate de tornada din județul Călărași. Proiectul de Hotărâre ar urma să fie aprobat în ședința de Guvern de săptămâna viitoare.


"Am făcut și facem și azi (miercuri, n.r.) mai multe evaluări, cu ajutorul celor de la ISU, am discutat și în paralel cu Liviu Dragnea și cu doamna premier, iar mâine avem datele finale și vom face o centralizare, apoi pregătesc Hotărârea de Guvern. Sper ca săptămâna viitoare să o și aprobăm", a declarat ministrul Marius Budăi.


Potrivit sursei citate, Ministerul Muncii nu acordă despăgubiri, ci bani pentru evitarea excluziunii sociale.


"Trebuie parcurși mai mulți pași, prin Prefectură, și vrem să-i parcurgem cât mai repede ( ...) Noi, prin Ministerul Muncii putem da sume direct persoanelor pentru a evita excluziunea socială, aceasta este menirea noastră, nu acordăm despăgubiri", a mai declarat Budăi.

Peste 10 case au rămas fără acoperișuri din cauza unei tornade extrem de violente care s-a format, marți, în județul Călărași, în zona localității Drajna.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7825 secunde