Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, vine la Constanța pentru a vedea situația Spitalului Clinic de Boli Infecțioase

1066
1
Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, vine la Constanța pentru a vedea situația Spitalului Clinic de Boli Infecțioase - rafilascaled-1641561779.jpg
Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila a declarat în cursul zilei de vineri, 7 ianuarie, în cadrul unei conferințe de presă că săptămâna viitoare va efectua o vizită de lucru la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Constanța. El a precizat că scopul vizitei este acela de a afla care sunt motivele pentru care unitatea sanitară este încă închisă, la peste trei luni de la incendiul soldat cu decesul a șapte bolnavi.

Alexandru Rafila a precizat că este inadmisibil că, acum, la debutul valului 5 al pandemiei, unele spitalele afectate de incendii, în anul 2021 sunt în continuare nefuncționale, iar aici ne referim la unitățile sanitare din Constanța și Piatra Neamț.

„Săptămâna viitoare voi merge la Constanța, pentru că și spitalul din Constanța a fost victima unui incendiu nefericit și trebuie să redăm sistemului de sănătate o capacitate care este dublată de profesioniști foarte buni. Mie mi s-a părut foarte ciudat că după mai multe luni de zile la Constanța lucrurile au rămas blocate”, a subliniat acesta.

Pagina a fost generata in 0.2803 secunde