Minus 32 de grade Celsius la Întorsura Buzăului, în noaptea de Anul Nou

126
Minus 32 de grade Celsius la Întorsura Buzăului, în noaptea de Anul Nou - ger-1420104713.jpg

Articole recomandate

Minima națională a acestei ierni, de minus 32 de grade Celsius, a fost înregistrată în noaptea de Anul Nou la Întorsura Buzăului, în județul Covasna, în timp ce la Miercurea Ciuc și la Brașov au fost minus 29 de grade Celsius. Cea mai scăzută temperatură din țară, de minus 32 de grade Celsius, a fost măsurată la stația meteo din Întorsura Buzăului în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 05.00.

"Noul an a debutat cu temperaturile cele mai scăzute din această iarnă. În țară, cel mai frig a fost la Întorsura Buzăului, unde a fost consemnată o valoare termică minimă de minus 32 de grade Celsius. Vremea începe să se încălzească și de la noapte (noaptea de joi spre vineri - n.r.) își fac apariția, mai timid la început, ninsorile", a precizat meteorologul Ovidiu Câmpean de la Centrul Meteorologic Regional Sibiu.

Potrivit acestuia, temperaturile minime înregistrate în centrul și estul țării au scăzut față de cele mai mici valori termice măsurate de meteorologi miercuri dimineață, scrie Mediafax.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 01 Ianuarie 2015
Stire din Social : Meteo / Când scăpăm de ger
Joi, 01 Ianuarie 2015
Stire din Social : Cum serbează Google Anul Nou
Pagina a fost generata in 0.359 secunde