Miros neplăcut persistent, în Constanța. "Am crezut că am călcat într-o «bucurie»!"

7998
Miros neplăcut persistent, în Constanța.

Articole de la același autor

UPDATE Directorul Comisariatului Județean al Gărzii de Mediu Constanța, Marian Râșnoveanu, a confirmat că instituția s-a autosesizat în ce privește mirosul urât din oraș.


"Avem trei echipe pe teren, periem toate zonele. Se simte un iz de gunoi de grajd, dar încă nu am depistat problema. Mirosul a fost observat și în zona Ovidiu. Este posibil să fie vorba despre vreo fermă care a împrăștiat pe câmp gunoi de grajd, pentru fertilizare. Această acțiune nu este interzisă, dar se poate face în anumite condiții. Din păcate, nici acele condiții nu sunt foarte stricte. De aceea, facem apel la oameni, dacă observă lucrări pe câmp, să ne sesizeze. În această perioadă, nu se efectuează lucrări agricole, deci, dacă vreo mașină, vreun tractor este pe câmp, înseamnă că împrăștie gunoi. Iar acest lucru trebuie verificat", a declarat, pentru "Cuget Liber", comisarul șef al Grăzii de Mediu Constanța.


Acesta a exclus varianta ca mirosul urât să vină de la soluțiile de dezinfectare folosite în ultimele zile pentru curățarea străzilor, trotuarelor, locurilor de joacă. "Nicidecum nu este vorba despre substanțele respective. Acelea se dau și se evaporă. Nu persistă mirosul", a subliniat Marian Râșnoveanu.




Constănțenii care s-au încumetat să iasă din casă în această dimineață au sesizat imediat un miros neplăcut, persistent.
Problema ne-a fost semnalată de mai mulți cititori, care au sunat, alarmați, la redacție, însă am sesizat-o cu toții imediat de cum am ajuns pe stradă.


"Este un miros urât, pute, în tot orașul. Inițial am crezut că am călcat într-o bucurie. La muncă, și colegii au confirmat mirosul urât", ne-a declarat un constănțean care locuiește în cartierul Inel II.


Același iz de canalizare a fost observat și de cetățenii din zona de vest și din zona de nord a municipiului Constanța. Însă, se pare că mirosul există și în centru, dar și înspre sudul orașului.


Vom reveni cu informații pe măsură ce le vom obține de la instituțiile competente.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.6386 secunde