MISTER DESLUȘIT! Cine este de fapt fata de pe străzile Romei care nu cerșește și nu vorbește italiană

877
MISTER DESLUȘIT! Cine este de fapt fata de pe străzile Romei care nu cerșește și nu vorbește italiană - girle147979828025054158100-1479888375.jpg
Fata misterioasă de pe stăzile Romei, care nu primea bani de la trecători și nu vorbea italiană, a fost recunoscută, iar povestea sa este cu adevărat tristă.




Internauții și-au propus, după ce fotografii cu tânăra au apărut pe rețelele de socializare, să îi găsească familia până la Crăciun. Fata, în mod evident fără locuință, nu primea bani de la trecători și, cu părul său blond roșcat și ochii albaștri, stârnea curiozitatea, mai ales că nu vorbea italiana. Mulți au crezut că este Madeleine McCann, fetița britanică dispărută de lângă familia sa în 2007, alții au considerat-o o altă victimă a unei dispariții.


Fata a fost recunoscută de tatăl său: este vorba despre o studentă de 21 de ani din Suedia, care a plecat în urmă cu jumătate de an din țara sa pentru a studia italiana, la Roma.


"A încetat să vorbească cu familia și prietenii, vroia să se rupă de toată lumea și să înceapă o altă viață, pentru că suferă și de Asperger -o formă de autism. Am contactat poliția și Interpolul și sper că o vom putea aduce acasă, dacă își dorește asta. Arată ca o tânără fără adăpost, fără lucruri, fără telefon mobil. Ar putea fi într-o stare de șoc, nu știu ce a făcut în Italia sau ce a pățit acolo. Nici măcar nu vreau să mă gândesc la asta", a povestit tatăl tinerei Embla Jauhojarvi, pentru presa suedeză, citează realitatea.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 23 Noiembrie 2016
Stire din Social : Se oprește apa rece la Poarta Albă!
Pagina a fost generata in 1.0203 secunde