Mitinguri și grevă în administrația publică locală și centrală

119
1
Mitinguri și grevă în administrația publică locală și centrală - mitingartistioperasediucjc40-1440601466.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Sindicatului Național al Funcționarilor Publici amenință cu mitinguri și grevă. "Lipsa de coerență a Guvernului în raport cu angajații administrației publice locale și centrale în ce privește salarizarea, ne obligă pe noi, Sindicatul Național al Funcționarilor Publici, să declanșăm în prima perioadă a lunii septembrie, un mare miting de protest, împotriva politicilor guvernamentale privind salarizarea personalului din sistemul bugetar, precum și păstrarea locului de muncă într-o administrație subdimensionată", a declarat Sebastian Oprescu, președintele SNFP.

Potrivit acestuia, marți, pe 1 septembrie, la sediul SNFP se va întruni Comitetul Sindical al organizației pentru stabilirea în concret a datei mitingului și a grevei, septembrie anundu-se o lună a protestelor funcționarilor publici și personalului din administrația publică locală și centrală.

Comentează știrea

Cristina
26 august 2015
Nu rata!

Ce poate fi mai comod decat sa faci bani de acasa, in fata calculatorului? Si...cum ar fi daca cineva te-ar ajuta, te-ar invata cum sa faci asta? Totul este foarte serios! E un proiect nou, de mare amploare si am dori sa ni te alaturi. Te asteptam! Pentru mai multe detalii trimiteti mail cu textul INFO la adresa [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4178 secunde