Mobilă din România: calitate „ca afară“, prețuri adaptate la puterea de cumpărare!

159

Articole recomandate

Atunci când cumperi o casă nouă ori când o renovezi pe cea veche, alegerea pieselor de mobilier se dovedește deosebit de importantă pentru modul în care te vei simți pe viitor în spațiul respectiv. Piese care să îți placă și care să te reprezinte îți vor transforma căminul într-o oază de liniște, unde te vei relaxa și vei uita de orice probleme.

Magazinul online Vreimobila.ro oferă combinația pe care și-o dorește fiecare client: mobilă din România la o calitate internațională, realizată din materiale premium și disponibilă la prețuri adaptate puterii de cumpărare a românilor. Cea mai bună metodă de a te convinge de această realitate constă în studierea produselor disponibile. Iată numai câteva exemple!

Bucătărie Alfa 240 – rezistență sporită, preț de producător

Acest model de bucătărie reprezintă o dovadă a faptului că mobila Romania se ridică la cele mai înalte standarde, fără a ajunge la niveluri exagerate ale prețurilor. Piesele de mobilier oferă un cadru modern casei, prețul este de producător, iar materialele folosite sunt astfel alese încât să ofere o rezistență deosebită chiar și la condiții extreme, umezeală și zgârieturi.

Setul este format din 3 corpuri superioare și 2 inferioare, special gândite pentru a obține un spațiu ordonat și organizat, precum și funcționalitate și înălțime reglabilă, datorită picioarelor cu o lungime ce poate fi ajustată. Componentele sunt următoarele: un corp de bază cu o ușă, un alt corp cu 4 sertare, un corp de bază cu două uși pentru chiuveta aplicată, două corpuri cu două uși și poliță la mijloc, un corp pentru hotă și un blat.

Ușile au o deschidere reversibilă, deschizându-se în stânga sau în dreapta, în funcție de modul în care preferi să le montezi. La rândul său, blatul întreg poate fi decupat în funcție de poziționarea corpurilor și a aparatelor electrocasnice sau a chiuvetei.

Dormitor Solano alb

Mobila din România oferă soluții excelente și pentru dormitoare, așa cum este setul Solano, care conține următoarele elemente: un pat cu lungimea de 164 de centimetri și lățimea de 204 centimetri, prevăzut cu un sertar, o comodă, o noptieră, un dressing și laterale pentru suport saltea.

Designul modern se încadrează în trendul actual al tendințelor de amenajare interioară, astfel încât setul va fi potrivit întotdeauna pentru orice tip de spațiu sau de decor.

Comode și noptiere de calitate excelentă

În oferta de mobilă din România intră și mai multe modele de comode și noptiere care se bucură de aprecierea tuturor celor care le-au cumpărat deja.

Fabricarea comodelor a pornit de la înțelegerea rolului pe care acestea îl îndeplinesc într-o locuință modernă. Ele oferă spații închise, care protejează de praf sau de alți factori ambientali obiectele mai sensibile. Pot fi prevăzute, de asemenea, cu rafturi care permit etalarea unor elemente de design cu funcție preponderent estetică.

La rândul lor, noptierele oferă spațiu pentru o varietate de obiecte mici, pe care dorești să le ai la îndemână atunci când te odihnești în pat.

Alege mobilă România pentru casa ta și te vei bucura de calitate internațională la un preț deosebit de avantajos!

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4817 secunde